ROY'S ROTI SHOP

Recentebeoordeling


5 sterren uit 512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roy's Roti Shop. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 19:35 Keurig! Warm (heet!) bezorgd en ontzetten lekker. Doen!
18 sep 2022 om 19:48 Perfect
7 sep 2022 om 21:02 Deze roti is echt de lekkerste uit de buurt. Verse ingrediënten en altijd goed warm geleverd. Het enige wat ik mis sinds ik vegetarisch eet, is roti kip. Maar in deze heerlijke vegetarische versie mis ik de kip niet eens. De smaak is geweldig!
2 sep 2022 om 21:41 Lekker eten en complimenten aan de bezorger voor zijn flexibiliteit!
24 aug 2022 om 21:15 Erg lekker en goed warm .
16 aug 2022 om 17:32 Heerlijk eten, snelle levering. Ik ga hier zeker weer bestellen.
16 aug 2022 om 9:02 Beste roti van Overijssel!
10 aug 2022 om 23:09 Het werd goed warm bezorgd. Vond de kip helaas echt niet lekker. Grote brokken vlees met vet eraan.
31 jul 2022 om 15:48 Smaakvol, zeer warm (ondanks andere kant van Zwolle). Gezien de flinke porties eten wij hier 2 dagen van, het is goed weer op te warmen
25 jul 2022 om 21:47 Heerlijk
23 jul 2022 om 20:28 We zijn niet onder de indruk. We hebben beiden enorme buikpijn gekregen en een giga opgeblazen gevoel. Helaas was dit voor ons de eerste en laatste keer.
10 jul 2022 om 20:51 Snelle bezorging en de roti en bara’s waren heerlijk! Tot de volgende keer!